Vloeren in Ambachtelijk-Beton

Massief Ambachtelijk Beton

Massief Ambachtelijk Woonbeton is een echte industriële betonvloer met een gemiddelde dikte van 10 cm waarbij de gevormde scheuren worden dichtgezet . Daarna wordt de beton behandeld met diamant zodat er een goed verdichte ondergrond wordt verkregen.

Om de vloeren onderhoudsvriendelijk en leefbaar te maken wordt deze geïmpregneerd en in een natuurlijke was of watergedragen sealer gezet. Nu is uw vloer geschikt voor dagdagelijks gebruik en hoeft u verder geen zorgen te maken over eventueel snelle indringing van vervuiling.

Projecten

Laat je inspireren …

Naadloos karakter

Bij een beton vloer van massief Ambachtelijk Woonbeton is de uitvoering in het algemeen naadloos. Hierdoor is er geen sprake van vervuilde voegen. Door de gladde afwerking van de toplaag kunnen we stellen dat er minder vuilresten achterblijven en dus de vloer ook hygiënisch is.

Met onze aangepaste onderhoudsproducten voor uw vloer is het elke dag genieten van deze Ambachtelijke Woonbeton.

Ik wens meer info

Ambachtelijk Beton-floor (Cire)

Ambachtelijk Beton-floor  is een revolutionair type Beton-cire dat speciaal ontwikkeld is voor vloer behandeling. Hierbij geeft de unieke samenstelling een slijtvast en duurzaam karakter aan de vloer. Beton-floor is verkrijgbaar in diverse kleuren waarbij een natuurlijke beton-look wordt verkregen na behandeling. Deze is geschikt voor zowel kleine als grote oppervlaktes.

Ambachtelijk beton-floor geeft uw interieur een unieke look zodat wonen aangenaam is.

Projecten

Laat je inspireren …

Waarom voor Ambachtelijk Beton-floor kiezen ?

De keuze van Ambachtelijk Beton-floor in uw interieurproject kan om diverse redenen zijn.

  • Antistatische vloer
  • Brandvertragende vloer
  • Slijtvaste vloer
  • Vloeistofdichte vloer
  • Chemisch bestendige vloer

Ik wens meer info