Keuken van beton

Keukens en aanrechtbladen van Ambachtelijk-Beton of Massief beton zijn heden een trend op het gebied van interieur en binnenhuisarchitectuur. Dit omwille van de stijlvolle, trendy en eigentijdse look.

► Op ieders ontwerp afgestemd

Omwille van de unieke eigenschappen van Ambachtelijk-Beton zijn er oneindig veel mogelijkheden met betrekking tot het gewenste ontwerp. Het project kan zowel naadloos als met detailnaad uitgevoerd worden. Aanpassingen van hoeken, kraangaten,uitsparingen voor kookplaat en spoelunit is tijdens uitvoering mogelijk.

► Waterdicht

Ambachtelijk-Beton is waterdicht en biedt een hoge weerstand tegen vocht. Het gebruik in keuken en andere vochtige ruimtes is hierbij dan ook geen probleem.

Projecten

Laat je inspireren …

► Ieder type ondergrond

Ambachtelijk-Beton bevat een extreme kleefkracht . Hierdoor kan het op diverse ondergronden worden geplaatst. Stukwerk,hout, ijzer en zelfs kunststof. De afwerking van de ondergrond dient wel glad en strak te zijn. Wij kunnen uw keuken van beton en uw betonnen werkblad op onze werkplaats maken terwijl de grotere of vaste stukken bij u ter plaatse worden gemaakt door onze vakman.

► Duurzaam

Aanrechtbladen in beton zijn hard, slijtvast, hittebestendig en zijn zeer duurzaam in de tijd. De gladde afwerkstructuur straalt luxe uit en is daarnaast ook handig voor al uw kookhandelingen en onderhoud.

Stel uw vraag